Åstorps Classic visar upp sig i kväll i Klippan!

I kväll torsdag gör Åstorps Classic sin debut i en seriematch.

De fem classicspelarna är Kenneth Bokne, Jonas Bokne, Björn Nilsson, Christer Evaldsson och Tommy Persson. Ikväll är laget förstärkt med Marcus GidekullSebastian och Albin Karlsson. Matchen spelas i Snyggatorpsskolan gymnastiksal i Klippan med start kl 19.00.

Björn, Christer och Tommy är tre gamla A-lagsspelare i klubben som tycker att det skall bli kul att börja lira lite igen. Jonas har gjort något års uppehåll men är sugen på att spela lite i vårt Classic lag, han fanns på Skånes rankinglister när han var yngre och spelade likt sin far och syster i Örkeljunga. Kenneth har spelat något år nu i Åstorp, så han vet vad som väntas i serien. Laget består också av Kent Tillgren och Henrik Kylberg.

Om jag skulle tippa utgången i serien så skulle jag ha detta laget som favorit till seriesegern. Så pass bra är de gamla rutinerade herrarna i detta laget.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest