Godkända resultat i Top 12!

Resultaten blev godkända i Top 12 i Lyckeby.

F-13. Där spelade Natalie Luu och Felicia Do. Natalie slutade sjua och Felicia tia. Det är godkänt när man tänker efter vilket motstånd de hade att möta och att de har ett år kvar i klassen.

F-15. Rebecca Ulfskans har väl gjort den största prestationen genom att bara ta sig hit. Hon var inte påtänkt att spela här när säsongen började. Så det var bra att bara få spela Top 12. Hon var med i några matcher. T.ex. i den sista matchen som hon leder med 2-0 i set men sedan tappar.

Henrik Selmquist spelade i P15 och slutade elva. Av rapporterna jag fått från hans pappa Jerry skall han ha spelat sin livs pingis i dag söndag. Väldigt kul att höra och efter jul, när han är riktigt inspelad med gummit, tror jag han gått framåt ännu mer.

Här är slutresultaten i F-13, F-15 och P-15

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest