Info till pingisskolans spelare och tränare!

Info till pingisskolans spelare kommer att delas ut på träningarna om tävlingar i höst.

Det som ligger närmast i tiden är följande händelser:

  • Lilla Strövelstorps Cupen i Strövelstorps Idrottshall den 13 november. Man måste anmäla sig till tränarna senast den 4 november.
  • TEAM träff med Söderåsalliansens klubbar i Kågeröd den 20 nov mellan 09.00 – 13.00. Anmälan till tränarna senast den 11 november.
  • AptitfabrikenCup spelas i våra egna lokaler på Haganässkolan den 27 november. Där måste man anmäla sig senst den 18 november till tränarna. Vi hoppas att många föräldrar kommer och hjälper till i kiosken och med att döma matcherna. Vår fortsättningsgrupp kommer att vara där och hjälpa till också.

Naturligvis hoppas vi att våra duktiga tränare också kommer att vara med här. Att de följer med till Strövelstorp och cochar och hjälper alla tillrätta i tävlingen. Även att de ställer upp och hjälper spelarna i vår egna tävling. Det finns också chans för er att få praktik i Kågeröd på deras TEAM träff för er som var på tränarutbildningen.

Det kommer att delas ut info om detta på träningarna. Allt detta är för de som börjat i pingisskolan och har betalt sin medlemsavgift.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest