På tisdag börjar serierna!

A-laget börjar seriespelet på tisdag mot KFUM Kristianstad 2 på hemmabord och på torsdag blir det derby mellan Åstorp U och Åstorp Classic.

A-laget består av Billy Wahlgren, Henrik Selmquist, Sebastian Karlsson och Andy Wong. Vi hoppas och tror att det laget skall kunna bli bland de två bästa i serien och därmed flyttas upp i div 3 till nästa säsong. Av träningsmatcherna att döma så borde vi ha en god chans.

Matchen mot KFUM Kristianstad startar klockan 19.00 och alla som vill är välkomna och titta. I Kristianstad kommer mest troligt Konrad Åmark att spela. Han är bland de absolut bästa 99:orna i Sverige.

De andra lagen i serien är Bjärnums BTK, Verums GoIF, Arkelstorps BTK, Degeberga och Tomelilla AIS. Serien blev en sjulagsserie eftersom det var något lag som inte ville bli uppflyttat.

Matchen mellan Åstorp U och Åstorp Classic spelas på torsdag klockan 19.00. Åstorp Classic har inte kommit med sin laguppställning ännu, men det blir en hel del gamla A-lagsspelare som kommer till spel. Så rutinen i detta lag kommer det inte att vara något fel på. Åstorp U ställer upp med sitt absolut bästa lag, de tar inte lätt på uppgiften: Albin Karlsson, Cristofer Rosdahl, Stefan Nguyen och Angelica Edsfeldt. Det blir en jämn och spännande match. Så har ni inget att göra på torsdag kväll så är ni hjärtligt välkomna att komma och titta.

De andra lagen i den serien är BT Syd Classic, Strövelstorps BTK, Klippans BTK 1, Klippans BTK 2, Allerums GoIF 2 och Kågeröd BTK 2.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest