Rapport från Region Top 12, lördag förmiddag!

Vi har fått rapport om hur det går för våra fyra lirare som spelar i Lyckeby.

Natalie Luu och Felicia Do fick börja med att mötas i F-13 och den matchen vann Natalie med 3-1. Sedan har Felicia vunnit resterande två matcher på förmiddagspasset, och Natalie har vunnit en till match och förlorat en. Så båda är fortfarande med i toppen av tävlingen. Kul, trots Natalies plump i sista matchen.

Rebecca Ulfskans kom med som sista-tjej i tävlingen. Spelar bra men har mött ett övermäktigt motstånd ännu så länge i tävlingen. Bara att hoppas att det går lite bättre i eftermiddag då det ser ut att vara lite “lättare” motståndare. Om det nu finns något lättare motstånd i denna tävlingen…

Henrik Selmquist har förlorat sina tre första matcher. Men enligt rapporterna från Lyckeby spelar han alldeles utmärkt och har inte varit chanslös i någon match. Han kom också med som siste-man i tävlingen så om han också undviker sista-platsen är det mycket bra gjort av honom. Men vi som följt honom blir inte överraskade om han tar någon skalp i tävlingen.

Ställningen i F-13, F-15 och P-15 efter förmiddagens spel hittar ni genom att klicka på respektive klass.

Det kommer en mer detaljerad rapport i kväll.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest