Rekordspelen – lördag!

Dagens spel var inget över sig av de våra, trots att Natalie blev trea i F-12 och femma i F-13 och Felicia femma i F-13. Killarna som spelade idag kan mycket bättre än vad de visade upp.

  • Natalie Luu spelade en kanonmatch i kvartsfinalen i F-13 mot Stina Källberg från Borlänge. Stina är rankad etta i F-12 i Sverige trots att hon endast är 10 år. Natalie förlorade mot henne med 3-2 i set. Natalie förlorade mot Stina i semifinalen i F-12 också, men då såg hon inte speciellt intresserad ut. Dagen var godkänd för henne men inte mer.
  • Felicia Do förlorade två gånger mot Tova Zarins från Köpings BTK. Hon var bra med i matcherna men det ville sig inte riktigt ända fram.
  • Albin Karlsson spelade inte alls bra i dag. Han förlorade mot Taib Sicic Lyckeby med 3-0 i P-13 och sedan förlorade han mot Timmie Wallin från Rekord med 3-2 i set. Det märktes att han inte kunnat träna den här veckan pga feber och förkylning. Han var inte sig lik helt enkelt.
  • Henrik Selmquist hade jag höga förhoppningar för denna helgen. Men lördagens spel var allt annat än bra. Det var försiktigt och håglöst långa stunder. Han slog inte till bollen och han rörde sig dåligt. Hans spel från träningsmatcherna var som bortblåst. Han skall spela sin huvudklass i morgon och då hoppas vi att han är på hugget igen och går på bollen ordentligt.
  • Billy Wahlgren var inte hellre att känna igen. Han slog ganska lätt Lukas Schoog från Rekord men förlorade sedan en stentuff femstare mot Gustav Pilsgård från Spårvägen. De som såg matchen tyckte att Billy borde vunnit och det tyckte han själv också. Men tyvärr blev det styk i den matchen.

Lördagens spel var en ända lång gäspning från Åstorpsspelarnas sida. Bara att hoppas att morgondagens spel blir bättre. Då spelar Natalie i F-14, Sebastian i P-14 och P-15, Henke i P-15, Billy i HS-1, Rebecca i F-15 och Emma i F-14 och F15.

 

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest