Rekordspelen – söndag!

Endast en singelvinst under söndagen men fem matcher förlorades efter fem set.

  • Rebecca Ulfskans mötte Hanna Chou från Ljungby och förlorade med 3-2 i set efter att förlorat i avgörande set med 11-9. Hon spelade bra men tyvärr räckte det inte hela vägen.
  • Natalie Luu mötte Claudia Timmerman från Safir. Hon förlorade med 3-1 i set. Hon spelade jämnt i två set och hon vann det andra setet. Men sedan blev nog Natalie klok på att det inte går att stå och skära hela tiden utan man måste gör något själv också med bollen. Claudia slog i stort sätt in alla underskruvarna i de två sista seten och Natalie var chanslös där.
  • Emma Skjöld spelade bra mot Nelly Olsson från Kättilsmåla i ett och ett halvt set. Då spelade hon kanonpingis. Hon öppnade lugnt och manövrerade ut Nelly ordentligt. Sedan så kom hon i sitt gamla spel med att slå hårt direkt och till sist så missar man hela tiden. Men en klart godkänd insatts ändå i F-14. I F-15 så var hon nära en skräll. Hon hade 2-2 i set mot Helena Zetterstörm från Ängby. Sedan så efter några bollar i sista setet fick hon svårt att andas och hon mådde väldigt illa efter matchen. Emma fortsatte setet ut som hon förlorade med 11-5. Hade hon inte blivit sjuk så hade där funnits läge för en skräll. Hoppas hon repar sig snabbt.
  • Henrik Selmquist var den ende som vann en match i dag. Han slog Kian Mirsfardary Rekord med 3-1 i set. För att sedan lägga mot Kristian Präst från Västerås. Spelet var betydligt mycket bättre idag än i går. Det är bara en tidsfråga innan det lossnar rejält nu.
  • Andy Wong spelade i P-14 där han fick möta Benny Feng från Spårvägen. Han gör en klart godkänd insats mot slutsegraren i klassen, men det blev förlust med 3-0 i set. I P-15 var han på väg mot en skräll när han spelade skiljeset mot Anton Bölenius Spårvägen. Tyvärr så blev det förlust i femte setet med 11-7. Men Andy visade att han är riktigt på gång.
  • Sebastian Karlsson förlorade mot Anton Börlenius med 3-1 i set. Inte mycket att säga om. I P-15 spelade han kanon bra mot Daniel Jacobsson från Åsa. Han förlorade tyvärr femte setet med 14-12 efter att han hade haft ledningen med 6-2 i avgörande. Sebba är riktigt på gång och han har inte långt kvar nu innan det slår till där också.
  • Billy Wahlgren spelade riktigt bra idag mot Jonas Berglund från Åsa. Jonas är klass 1 spelare och spelar i Åsas A-lag som spelar i div.2. Tyvärr förlorade Billy med 11-8 i skilje. Men det var en kanonmatch han gjorde.

Kan väl enbart konstatera att det var säsongens sämsta tävling för klubben. Men trots det är vi nära att skrälla ordentligt i några matcher. Så vi skall inte se allt för dystert på det utan det är bara att ta nya tag. Nu närmast skall vi ta och träna nästa helg i Åstorp och det kommer välbehövligt med en träningsperiod innan region topp 12 i Lyckeby helgen efter.

Här finns alla resultatlistorna.

Läs artikel på hd.se om Rekordspelen.

3 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest