A-laget möter Verums GoIF!

I kväll (tisdag) möter A-laget Verums GoIF i en tidig seriefinal i Haganäs skolans gymnastik lokal kl 19.00.

Åstorp ställer upp med de fyra som spelat de inledande seriematcherna: Billy Wahlgren, Henrik Selmquist, Sebastian Karlsson och Andy Wong. “Henke” har varit på pingisgymnasiet i Eslöv och tränat med dem under måndagen och tisdagen. Vi får hoppas att han inte är alltför sliten och att formen på de andra tre håller i sig från helgen.

I Verum ingår halva Åst0rps A-lag från i fjol som spelade i Div 3. Mickael “Mille” Nilsson och Christos “Kebabkungen” Tokailidis. De andre två är troligen Daniel Fogelberg och Conny Nilsson. Om inte Conny kan lira för sin rygg kommer troligen Kim Johansson att ta hans plats. Det kommer att bli en jämn och tuff match där dagsformen kommer att fälla avgörandet.

Kom och heja på dem i Haganässkolans gymnastiklokal kl 19.00!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest