Berömmen haglar!

Överdomaren emailade oss precis:

Hej alla!

Vill att ni meddelar alla era medhjälpare att det blev en fantastisk tävling i Åstorp. Ingen nämnd, ingen glömd.

Idel beröm från ledare/deltagare. Live-rapportering, med många bilder, från tävlingen mycket uppskattat. Johan lyckades till och med få med Stefan och mig på samma bild. Allt fungerade mycket bra, även om båda TL ibland samtidigt var “på rymmen” från sekreteriatet. Bra jobb från ledningen, men även “fotfolket” gjorde sitt jobb. Rolf hade “stenkoll”. Även om det var några familjer som var tonbärande, som vanligt, (jättetack till er) var det många av de andra som gjorde fina insatser. (Se Stefans inlägg på hemsidan).

Det är insatserna på den egna tävlingen (ej de sportsliga i första hand) som lägger grunden för föreningens fortsatta satsning på andra tävlingar. Lycka till i fortsättningen!

Christer

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest