Sex medaljer till på söndagen i DM!

Åstorps BTK tog sex medaljer till när DM i Helsingborg fortsatte på söndagen.

Natalie Luu tog en silvermedalj i F-12 efter att hon förlorat en femsetare i finalen mot Malin Nilsson Skurups BTK med 11-9 i avgörande. Hon var riktigt på hugget. Annat var det i poolspelet där hon överraskande förlorade mot duktige Ida Karlsson BTK Rekord. Men hon får vara nöjd med sin andraplats i dag. Hon tog även ett brons i DJ-20 dubblen ihop med Rebecca.

Felicia Do spelade bra i poolspelet och i kvartsfinalen mot Hanna Andrén Kågeröds BTK. Den matchen vann hon med 3-1 i set. I helgen har hon spelat mer mogen pingis än innan. Det ser riktigt lovande ut. I semifinalen förlorade hon mot Natalie och det är det inte så mycket att säga om. En tredjeplats i denna klassen är bra.

Albin Karlsson vann poolen mycket klart. Sedan räddar han två matchbollar i tredje set och tre matchbollar i fjärde set mot Loa Schoug BTK Rekord. Väldigt starkt att kunna vända och vinna matchen. I semifinalen ställdes han mot Melker Nilsson Sjöbo BTK som får anses vara en av de absolut största talangerna i svensk pingis. Han vann de två första seten och hade matchboll i det tredje set. Sedan vände Melker och vann med 3-2 i set och sedan vann han finalen väldigt lätt. En tredjeplats för Albin är bra. Han visar i helgen att verkligen är på gång igen.

Henrik Selmquist blev trea i P-15 efter att kanske inte spelat riktigt på topp i dag. Men hans kvartsfinalseger mot David Blomberg från Eslövs AI är riktigt bra.

Rebecca Ulfskans blev trea i F-15 efter att hon vunnit en riktig rysare mot Emma Skjöld över fem set. Hon hoppar sedan i DJ-20 och pressar Alice Tolstoy i en stenhård femsetare. Hon tog brons i DJ-20 dubblen också ihop med Natalie. Hon har haft en bra helg!

Andy Wong hamnade kanske i den svåraste poolen i P-15. Han pressade en del bra spelare i poolen men lyckades inte vinna någon match. Men han är klart på gång.

Emma Skjöld hade inte sin mest lyckade dag vid borden i sitt sista framträdande i Åstorpströjan. Hon blev sist i den fyra tjejer starka F-15-gruppen. Men vi önskar henne lycka till i sin nya klubb.

Tinnie Skjöld förlorade också sina sista matcher i Åstorpströjan. Men om Tinnie vill så kan han bli riktigt bra. Bara han tränar ordentligt.

Sebastian Karlsson, blev femma i P-15. Han tog revance mot sin mardröms motståndare Ralf Hettne Eslövs AI i poolspelet. Sedan spelade han bra i kvartsfinalen mot slutsegraren Ulrik Johanesson från Rekord.

Tio medaljer i DM är riktigt bra. Bara synd att vi inte kan få något guld. Men två silver och åtta brons är riktigt bra.

Läs även vad HD.se skriver

Pin It on Pinterest