Sex medaljer till på söndagen i DM!

Åstorps BTK tog sex medaljer till när DM i Helsingborg fortsatte på söndagen.

Natalie Luu tog en silvermedalj i F-12 efter att hon förlorat en femsetare i finalen mot Malin Nilsson Skurups BTK med 11-9 i avgörande. Hon var riktigt på hugget. Annat var det i poolspelet där hon överraskande förlorade mot duktige Ida Karlsson BTK Rekord. Men hon får vara nöjd med sin andraplats i dag. Hon tog även ett brons i DJ-20 dubblen ihop med Rebecca.

Felicia Do spelade bra i poolspelet och i kvartsfinalen mot Hanna Andrén Kågeröds BTK. Den matchen vann hon med 3-1 i set. I helgen har hon spelat mer mogen pingis än innan. Det ser riktigt lovande ut. I semifinalen förlorade hon mot Natalie och det är det inte så mycket att säga om. En tredjeplats i denna klassen är bra.

Albin Karlsson vann poolen mycket klart. Sedan räddar han två matchbollar i tredje set och tre matchbollar i fjärde set mot Loa Schoug BTK Rekord. Väldigt starkt att kunna vända och vinna matchen. I semifinalen ställdes han mot Melker Nilsson Sjöbo BTK som får anses vara en av de absolut största talangerna i svensk pingis. Han vann de två första seten och hade matchboll i det tredje set. Sedan vände Melker och vann med 3-2 i set och sedan vann han finalen väldigt lätt. En tredjeplats för Albin är bra. Han visar i helgen att verkligen är på gång igen.

Henrik Selmquist blev trea i P-15 efter att kanske inte spelat riktigt på topp i dag. Men hans kvartsfinalseger mot David Blomberg från Eslövs AI är riktigt bra.

Rebecca Ulfskans blev trea i F-15 efter att hon vunnit en riktig rysare mot Emma Skjöld över fem set. Hon hoppar sedan i DJ-20 och pressar Alice Tolstoy i en stenhård femsetare. Hon tog brons i DJ-20 dubblen också ihop med Natalie. Hon har haft en bra helg!

Andy Wong hamnade kanske i den svåraste poolen i P-15. Han pressade en del bra spelare i poolen men lyckades inte vinna någon match. Men han är klart på gång.

Emma Skjöld hade inte sin mest lyckade dag vid borden i sitt sista framträdande i Åstorpströjan. Hon blev sist i den fyra tjejer starka F-15-gruppen. Men vi önskar henne lycka till i sin nya klubb.

Tinnie Skjöld förlorade också sina sista matcher i Åstorpströjan. Men om Tinnie vill så kan han bli riktigt bra. Bara han tränar ordentligt.

Sebastian Karlsson, blev femma i P-15. Han tog revance mot sin mardröms motståndare Ralf Hettne Eslövs AI i poolspelet. Sedan spelade han bra i kvartsfinalen mot slutsegraren Ulrik Johanesson från Rekord.

Tio medaljer i DM är riktigt bra. Bara synd att vi inte kan få något guld. Men två silver och åtta brons är riktigt bra.

Läs även vad HD.se skriver

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest