Läs om vår sponsor STAG!

STAG är ett av världens största bordtennismärke. De tillverkar det mesta de säljer i sina egna fabriker.

STAG är det enda Indiska företag som fått pingisbord godkända av ITTF (International Table Tennis Federation). STAG’s bord har även fått ett av de bästa resultaten från ITTF bland alla de internationella bord som godkänts.

Produktsortimentet ökar stadigt och antal länder som säljer STAG har ökat till 130 länder. STAG är nu ett ISO-9001:2000 företag. Produktsortimentet sträcker sig över bordtennis, basket, fotboll, gymnastik, brottning, idrottsgolv och friidrott och mycket mer. Deras nya anläggning är på 108.000 kvm. STAG ställer högsta möjliga krav på sig själva och viljan att göra ett bra jobb ligger varmt i alla anställdas hjärtan.

I linje med STAG’s politik att främja spelet där det är möjligt, har de ett mycket nära samarbete med ITTF i sina utvecklingsprogram. Under 2007 tecknade STAG ett långsiktigt avtal med ITTF för att använda STAG’s bordtennisgolv till VM, World Junior Circuit final och World Junior Championship 2007 till 2010. STAG tilldelades en speciell trofé av ITTF som ett erkännande för särskilt stöd vid Bordtennis VM i Guangzhou 2008. STAG stödjer idag över 20 länder och landslag med sin utrustning.

Peter Karlsson, förre världsmästaren, gick in i STAG-familjen som märkes-ambassadör under 2007 och det har varit enormt lyft för STAG’s varumärke. En av de främsta skälen till STAG’s framgångar hittills har varit sin förmåga att anpassa produkter enligt kundernas krav. Fler och fler kommer med nya idéer som tar form på STAG.

Peter Karlsson: Främsta individuella meriten är EM-guldet i singel 2000. Han har också ett VM-guld i dubbel (1991, tillsammans med Thomas von Scheele), fyra VM-guld i lag (1989, 1991, 1993 och 2000), ett VM-silver i lag (1995) och därutöver fem EM-guld i lag (1990, 1992, 1996, 2000 och 2002). Laget som han ingick i 1989 tilldelades Svenska Dagbladets guldmedalj för sitt VM-guld  samma år.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest