Dackespelen lördag!

Bröderna Albin och Sebastian Karlsson spelade Dackespelen i Växjö under lördagen. Det blev en andra, en tredje, en femte, och en niondeplats för dem. Klart godkänt.

Albin förlorade finalen i P-12 mot Sisic Taib Lyckeby BTK med 3-1 i set. Han var väl aldrig riktigt med i matchen, kan man väl säga, men det var starkt att ta sig till final. Han måste ha ett mentalt övertag på Rekordarna. I DM vände han mot Loa Schoug och i Dackespelen vände han ett 2-0 underläge mot Alexander Becker. Han vann även en femsetare i kvartfinalen mot Medin Manjusak Lyckeby BTK. Så han hade ingen lätt väg till finalen. I P-13 gick han till kvartsfinal och där förlorade han återigen mot Sisic Taib med 3-1. Han var väl lika långt ifrån att vinna även denna gången. Sisic har gått framåt väldigt mycket under hösten så det var ingen skam att förlora mot honom.

Sebastian spelade i P-14 och P-15. I P-14 gick han till semifinal där han återigen förlorade mot Sebastian Lundahl KFUM Kristianstad med 3-2 i set. Han kryper närmare honom för var gång de spelar, så det är nog inte så långt kvar till att han kan ta honom en gång. I kvarten spelade han näst intill felfritt mot Rasmus Nilsson från Lyckeby och gav inte honom någon större chans i den matchen. I P-15 så gick han vidare från poolen och därefter blev det respass direkt mot en materialspelaren Philip Tran Oskarshamns BTK med 3-0 i set.

På söndag spelar Rebecca Ulfskans i DJ-17 och DJ-20. Henrik Selmquist i HJ-17 och HS-2 och Billy Wahlgren i HS-2 och HS-Ö. De har lite att gå på nu, så de får kämpa på om de skall göra om dagens resultat.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest