Kvalet till Lag SM 2011!

Nu har gruppindelningen kommit till kvalet till Lag-SM 2011 som skall avgöras i Vällingby. Samma SM-tävling som Åstorps BTK skall arrangera 2012.

Flickor 13
Kvalet spelas i Lyckeby den 30 januari. Åstorps lag med Natalie Luu och Felicia Do möter först Lyckeby BTK’s F-13 lag och därefter Skurups BTK’s F-13 lag. Ett av dessa lagen går till Lag-SM finalen.

Pojkar 15
Kvalet spelas i Kalmar i två pooler med tre lag i varje där segrande lag möts i en direkt avgörande match om vem som skall gå till Lag-SM finalen. Åstorps lag kommer att bestå av Henrik Selmquist, Sebastian Karlsson, Andy Wong och förhoppningsvis även Viktor Stilling från Brønshøj. Men eftersom det går ett kval till topp 12 i Danmark den helgen, får vi hoppas att han blir direktkvalificerad till den tävlingen. Åstorp möter Kalmar BTK och Västers BTK i sin pool och i den andra poolen spelar Oskarshamns BTK, Lyckeby BTK och BTK Frej 2.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest