Träningen under jullovet!

Vi tränar måndag den 27:e, tisdag 28:e och torsdag 30:e 17.00–20.30.
Mellan den 3-9:e januari är det ingen träning.
Måndagen den 10:e januari startar vi upp och kör för fullt igen.

Träningen den 27, 28 och 30:e december kommer att vara “fri” träning. Vilket innebär att det inte blir tränarledd träning utan enbart matcher och kanske någon träningsturnering. Det kommer dock att finnas ledare på plats.

Onsdagen den 29 december åker 21 av oss till Helsingborg och spelar i Lilla Rekord Cupen. De som skall dit står under tävla och starttiderna kommer upp inom kort på hemsidan. Tävlingen spelas i Idrottens Hus i Helsingborg.

Vår “elit”-grupp ska träna med BTK Linné i Göteborg den 2-4 januari och sedan åker de direkt till Växjö och spelar i Maloya/Värendsspelen den 5-6 januari. Slutligen spelar de i Varberg den 8-9 januari.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest