Tre förstaplatser i Lilla Rekord Cupen!

Natalie Luu i F-12, Albin Karlsson i P-12 och Sebastian Karlsson i P-14 vann i Lilla Rekord Cupen. Det blev även fler bra placeringar och alla de 21 Åstorparna som var med skötte sig utmärkt.

F-9: Här spelade fyra tjejer från Åstorp och de skötte sig alldeles utmärkt. Bäst gick det för Emilia Larsson som slutade på femte plats. Men även Luna Malenti, Elin Josefsson och Emelie Luu spelade bra.

F-11: Här spelade Malin Eriksen som förlorade båda matcherna, trots två bra matcher i poolspelet. Hon närmar sig de andra i sin klass för varje tävling, så snart så kommer framgångarna också.

F-12: Här vann som väntat Natalie Luu som slog Sandra Skarping från Kvarnby AK i finalen. Hon förlorade mot Sandra i poolspelet så det var bra gjort att komma igen. I denna klassen slutade Felicia Do på delad tredjeplats.

F-15: Här spelade Rebecca Ulfskans och slutade fyra. Det var hennes första tävling med sitt nya kortnabbsgummi. Trots att det inte gick så bra så bådar spelet gott i varje fall. Det skall bara sätta sig i ryggmärgen sedan så kommer resultaten också.

DS-3: Rebecca slutade på tredje plats och hade faktiskt en av Norges bättre spelare i F-15 på gafflen i semifinalen. Natalie Luu och Felicia Do förlorade i sina första matcher i klassen.

P-9: Här slutade Marcus “Lill Mackan” Engvall på delad femteplats. Han vände ett 2-0 underläge i poolspelet till seger med 3-2. Maximilian Stråth spelade också och han gjorde två bra matcher i poolspelet . Men han räckte inte riktigt till i matcherna, men det bådar gått för framtiden.

P-10: I denna klassen spelade Tim Gustavsson, Elias Adamsen och Amadeus Hellgren. De räckte inte riktigt till men de lär komma nu när de vet vad de andre i klassen kan. De var inte helt borta utan talangen finns. Det är bara till att träna hårdare sedan lär resultaten också komma.

P-11: William Kaplan spelade riktigt bra men lyckade inte vinna någon match, men han pressade t.ex Tinnie Skjöld i en match. Philip Hall och Daniel Tomic-Lindvall spelade också. De gjorde också klart godkänt ifrån sig. Samma här, när de tränat ett tag till så kommer de att närma sig och sedan lär vinsterna också komma.

P-12: Albin Karlsson vann klassen. Han fick revansch på Timmie Wallin BTK Rekord i finalen. Starkt spelat!

P-14: Sebastian Karlsson vann klassen rätt så överlägset. Han tappade endast 3 set under hela turneringen. Det var hans andra seger i en ranking tre tävling och den första var för två år sedan i Limhamn. Så segern var nog rätt så välkommen.

P-15: Trots hyffsat spel av Jim Persson och Jonas Niva så lyckades de inte att vinna någon match i klassen. Men det är bara att komma igen. Det var en stark klass med många bra spelare i. Så det var inte så konstigt att de inte vann någon match.

HS-4: Albin tog sig fram till kvartsfinal men han förlorade tyvärr i tre raka set mot Gustav Fahlén från Trelleborg. Men hans spel under dagen var riktigt vasst. Det var länge sedan han spelade så bra. Här överraskade även Jim med att ta sig till kvartsfinal. Han tog sedan set i den så han visade att han gått framåt mycket på senare tid. Vi får också säga grattis till honom eftersom han fyllde 15 år idag.

HS-3: Här gick Andy till kvartsfinal och han förlorade här mot en mycket bra Norrman med 3-1. Han visar i dag att han har en mycket hög högsta-topp. Kan han bara hålla den lite längre i matcherna så går ingen säker. Sebastian vann en kvalmatch. Sedan fick han möta Eskil Tyrberg från Allerums GoIF. Eskil är en gammal elit spelare och Sebban förlorade med 3-1 set och han var inte chanslös i matchen.

Nu har våra spelare som visat intresse för pingis och som började spela i höst, gjort tävlingsdebut i en “riktig” tävling. De skötte sig utmärkt allihop. Spelet de visade upp tyder på att det finns talang hos allihop. De har inte spelat längre än sedan i oktober, vissa t.o.m lite mindre. Vilket bådar gott inför framtiden. Även våra rutinerade spelare skötte sig utmärkt och de visar på ett riktigt gott kamratskap när de sitter och snackar och hjälper de nya i olika sammanhang. Det är riktigt kul att se!

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest