Felicia gick till kvartsfinal i Borås!

Vi hade 6 spelare som ställde upp i Borås av åtta anmälda. Andy blev sjuk på fredagskvällen och kunde inte följa med. Natalie fick inte fritt från skolan. De hade en obligatorisk närvaro på en “teknikdag”. Konstigt, men sant.

Felicia Do spelade mycket bra i F-12 som samlat det bästa startfältet i år. Det var endast Stina Källberg av de högst seedade som inte ställde upp. Hon gick till kvartsfinal som hon förlorade mot Sverigefemman Linne Andersson från Arboga med 3-1 i set. Hon spelade bra och var långt ifrån chanslös. Det kunde lika bra blivit vinst i den matchen. I F-13 åkte hon i första liksom i F-15. I F-14 vann hon en match i poolen men det räckte inte för att gå vidare.

Rebecca Ulfskans måste börja ta för sig bättre under matcherna och inte vara rädd för att förlora. När hon blir lite arg och går på bollen, som han kan och gör på träningarna, har motståndarna det väldigt svårt. Men när hon bara försöker spela “säkert”, eller hur hon nu tänker, blir hon överkörd riktigt ordentligt. Hon kan, men hon måste tro på det under matcherna också. I F-15 förlorade hon med 3-2 mot en duktig flicka från Ås. I tredje och fjärde set slog hon till bollen men i femte var hon tillbaks i sitt ängsliga spel. I DJ-17 åkte hon i första matchen liksom i DJ-20, men hon tog set i den matchen. I DS-2 spelade hon stundtals riktigt bra, men förlorade med 3-1 efter fyra stenhårda set.

Albin Karlsson var mycket upp och ner denna helgen. För första gången denna säsongen gick han inte vidare från poolspelet i P-12. Men startfältet i den klassen var riktigt bra och var bland de bästa denna säsongen. i P-13 så åkte han i första matchen. Men i P-14 tog han sig vidare från poolen som tvåa efter att han spelat riktigt bra. Han förlorade sedan i första slutspelsmatchen. I P-15 höll han spelat riktigt bra uppe. Men föll i tre raka set.

Sebastian Karlsson åkte ur poolspelet i P-14 utan att vinna någon match. I P-15 var spelet riktigt bra i sextondelsfinalen som han förlorade mot seedade Filip Hedström från BTK Frej. Han förlorade med 3-1 i set men han hade setbollar i ytterligare två set. I HJ-17 åkte han i första matchen och och i HS-2 åkte han i åttondelsfinalen mot kompisen Marcus Nilsson från Höganäs BTK med 3-1 i set efter att fått WO i första matchen i den klassen.

Henrik Selmquist spelade hyfsat på lördagen men kom inte upp i nomal standard på söndagen. I P-15 åkte han i första matchen. HJ-17 gick han till åttondelsfinalen och fick 7 nya sverigepoäng i den klassen. Därmed är han nära J-SM i den klassen också. I HJ-20 åkte han i första matchen. HS-2 gick han till åttondelen och fick 6 nya spelarpoäng. Därmed har han 66 poäng i klass 2 och han behöver 24 till för att bli klass 1 spelare. Det tror vi han klarar den säsongen.

Christofer Rosdahl hade inte det lätt i helgen. Han tog i och för sig set i HS-2 och i HS-1 åkte han i första omgången.

Om ni vill se alla resultaten så kan ni titta här. Där kan ni alltså kolla vem respektive förlorade mot och vilka siffror det blev.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest