Felicia trea i två klasser i Varberg!

Vi hade sex spelare med i Varbergsspelen som är en ranking ett tävling. Det blev tre tredjeplaceringar, en femteplats och tre niondeplatser.

Bäst lyckades Felicia Do med att både bli trea i F-12 och F-13. Tyvärr gav det inga poäng i F-13 eftersom det endast var 6 tjejer med. Hon förlorade mot Malin Nilsson från Skurups BTK i båda semifinalerna. Trots att spelet var sämre än i Växjö var det ändå klart godkänt.

Albin Karlsson blev femma i P-12 och nia i P-13. Han hade chansen i kvartsfinalen, men lyckades inte knyta ihop det. Godkänt ändå med tanke på att han var ganska sliten efter allt spel i veckan.

Rebecca Ulfskans fick lite bättre utdelning i Varberg och det verkade som det var roligare igen med pingis. Hon slutade på en fin tredje plats i DS-2 och det är bra gjort. I DJ-17 tog hon set. Samma gjorde hon i F-15 där hon tog set på duktige Felicia Larsson från Halmstad. I DJ-20 så tog hon två set på en norska och spelet lovar mer nu. Hon är på väg uppåt både i humör och i spel.

Henrik Selmquist var godkänd men inte mer. Efter framgångarna i Växjö så har vi höjt ribban lite på Henke. I HS-2 tog han en vinst och i HJ-20 åkte han i första omgången. I HJ-17 gick han till åttondelen och slutade nia. I P-15 var han nära att gå långt men stupade i åttondelen mot Nils Nilsson KFUM Kristianstad. Han förlorade med 11-9 i avgörande. Så nära var han en ny succé.

Sebastian Karlsson började det tungt för men han spelade upp sig betydligt. I både HS-2 och HJ-17 så blev det klara förluster på lördagen. Men på söndagen i P-14 så gick han till åttondelen och slutade nia och i P-15 så vann han en match innan han stötte på Oskar Perman från Carlstads BTK för tredje gången under dessa två tävlingar som spelats. Den bästa matchen mot denna stortalang som endast är 13 år var i den sista som Sebban förlorade med 3-1 i set. Spelet i den matchens första tre set var ruggigt bra från Sebban men tyvärr så tog han bara ett set av dem, och i sista blev det stora siffror. Men spelet var bra där.

Andy Wong hade det tungt. Han hamnade i en riktig mördargrupp i P-14. Där de andra tre som var med i poolen är riktigt duktiga. Men han lyckades i varje fall ta ett set i poolspelet och det var väl hyffsat. I P-15 så stötte han på en duktig norrman och där förlorade han klart i tre raka.

Läs även på HD.se.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest