Vårt F-13 lag spelar lag SM-final!

Våra 12 åriga jätte talanger Natalie Luu och Felicia Do tog sig vidare till lag-SM final i Vällingby i F-13 klassen den 26-27 mars.

De började började söndagen med att komma fram i sista minuten. Men det gjorde inte så mycket för de körde över Lyckeby BTK,s tjejer med 3-0 efter att endast tappat ett set och det var i dubbelmatchen. I den avgörande matchen mot Skurups BTK så blev det dramatiskt värre. Natalie började mot Malin Nilsson och förlorade med 11-8 i avgörande set. I den andra matchen vann Felicia mot My Yllinen med 3-0. I dubbel matchen som följde så vann våra tjejer med 3-1 i set. I nästa match så var det Felicia mot Malin och där drog Malin det längsta strået igen och vann med 3-1 i set. I avgörande matchen så vann Natalie i tre raka set mot My och segern var ett faktum. Det var alltså en riktig lag seger där de vann lika många matcher. Så det var riktigt bra gjort. Speciellt med tanke på att de inte var hemma från Mölndal förrän kl.22,00 i går kväll. Så de var nog riktigt slitna. Bra kämpat.

Vad jag har fått fram så skall detta vara första gången i klubbens historia som vi har ett lag i lag- SM final. Kul och mycket bra tjejer.

Lycka till i Stockholm.

2 kommentarer » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest