AllerumsCupen!

Våra “nya” lirare var under lördagen i Allerum och spelade en D-tävling där. Tyvärr så var där väldigt stökigt och ingen resultatredovisning överhuvudtaget under dagen. Så det var många som inte visste vad de spelade. A eller B-slutspel eller om det var tre eller femsetare de skulle spela. Eller när de kunde ta sig hemåt. Men stämningen bland spelarna var god. De jag snackade med under den timme jag var där tyckte det var riktigt kul att spela matcher och tävlingar. Vi fick också med oss några bra resultat som redovisas här nedanför.

Samir Mammadov var väl den som lyckades resultatmässigt bäst. Han vann HJ klassen och slutade på fjärde plats i P-15 vilket var en bedrift. I den klassen var det tre stycken som var före honom som hävdat sig mycket bra på större tävlingar i Skåne och där var även en som vunnit på Skåne tävlingarna med. Så med tanke på att Samir endst spelat pingis i fyra månader så gjorde han en mycket bra insats. Malin Eriksen som spelade i F-11 och i F-13 och slutade på tredje plats i båda klasserna visade att hon gått framåt ordentligt. Simon Jensen slutade på fjärde plats i P-7. William Kaplan spelade i P-11 och P-13. Han slutade på sjunde plats i P-11 och på åttonde plats i P-13. Sedan så hade vi Marcus Engvall i P-9 som slutade på en fjärde plats där. Alla dessa gjorde sina resultat i A-slutspelet.

Sedan så hade vi en hel “drös” som spelade bra under B-slutspelen. Emeilia Larsson vann F-9 B före Elin Josefsson. I P-11 B så vann Daniel Tomic-Lindvall före Amadeus Hellgren. I P-13 B så vann Daniel Tomic-Lindvall före Johannes Collin. I P-15 B så slutade Dennis Mårtensson på andra plats.

Detta är de resultat som jag fått reda på än så länge. Men tilläggas kan att våra spelare med endast några få undantag har börjat spela denna säsongen och med de förutsättningarna så har de gjort mer än en godkänd insats. De slog och spelade jämnt mot många som spelat i flera år. Så vi har många talanger på gång i klubben. Det är bara till att fortsätta träna och ligga i så lär segrarna komma snart också även över dem.

Ni som inte blivit nämnda här har jag inte fått något resultat på ännu. Men er tränare Henry Dang var mycket nöjd med ert spel och hur ni uppförde er på tävlingen. Så även ni gjorde en bra insats.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest