Fem Åstorpare klara för U-SM!

Åstorps BTK fick med hela fem spelare till U-SM i Varberg den 15-17 april. Vi har deltagare i alla fyra klasserna.

Natalie Luu seedad sjua och Felicia Do seedad tolva är med i F-12 klassen. Där har de också chans att komma högt i dubbel som de skall spela med varandra. I och med att de är seedade behöver de inte spela i poolspelet. Så de går direkt in och spelar i slutspelet. Med andra ord är de sämst på delad sjuttonde plats i F-12 men vi hoppas på bättre placeringar för de två. Slutspelsmatcherna spelas i bäst av sju set.

Rebecca Ulfskans kom med i F-15. Det var länge osäkert om hon skulle komma med men hon kom med efter sitt fina spel i Kävlinge. Med lite tur i lottningen så har hon chans att ta sig vidare från poolspelet. Men det är bra att bara ta sig till U-SM. Oklart ännu vem hon skall spela dubbel med.

Albin Karlsson har varit klar länge för U-SM. Om man ser till resultaten innan i på säsongen så skall han ha en god chans att ta sig till slutspelet och där kan han skrälla i någon eller några omgångar. Han kommer även att spela dubbel ihop med sin kompis i BTK Rekord Loa Schoug.

Henrik Selmquist kom också med till U-SM i P-15 och med hans stigande formkurva så kanske han kan skrälla där i några omgångar. Han borde kunna ta sig igenom poolspelet i varje fall och gör han det så är det godkänd insats. Det är även för honom oklart vem han spelar dubbel med under U-SM.

Vi har fem spelare med och alla har chans att ta sig vidare från poolspelet och det är kul att ingen kommer att vara chanslös att ta sig vidare därifrån.

Fortlöpande information kan ni få på Varbergs hemsida. Om ni klickar här så kommer ni dit.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest