Lottningen till lag-SM har kommit!

Det är nu klart vilka Natalie Luu och Felicia Do, våra F-13 flickor, kommer att möta i lag-SM i Vällingby sporthall, Stockholm den 26-27 mars.

Falkenbergs BTK, Tabergs BTK, Uddevalla BTK, ÅS IF, Åsa IF, Åstorps BTK, Ängby BTK 1 och Ängby BTK 2 är kvalificerade. Man delar in lagen i två grupper och Åstorps lag har hamnat i en grupp med Falkenbergs BTK, Ås IF, Åstorps BTK och Ängby SK 2.

Åstoep börjar mot Falkenberg 09.00 på lördagen sedan möter de Ås 14.00 och i sista poolmatchen möter de Ängby 19.00. Ettan i poolen går till final. Tvåan går till match om tredje pris, trean i poolen går till match om femte plats och fjärde laget i poolen går till match om sjundeplatsen

På söndagen spelas det sedan om placeringarna i tävlingen:
09.00 spelas matcherna om placeringarna 5-8.
14.00 spelas det matcherna om placeringarna 1-4.
17.00 är det gemensam prisutdelning.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest