Lundacupen, lördag!

William Kaplan och Daniel Tomic-Lindvall var i Lund under lördagen och spelade i Lundacupens P-11 klass.

De gjorde mycket bra ifrån sig. Båda slutade på en delad nionde plats efter att de blivit tvåa i sina pooler. William slog Lukas Nilsson från Degeberga med 3-0 och förlorade mot Marcus Gehrmann från IFK Lund med 3-0 i poolen. I åttondelsfinalen ställdes han mot slutsegraren i klassen, Hugo Arvidsson Degeberga GoIF. Som väntat blev Hugo för svår men William höll spelet bra uppe, men han förlorade med 3-0.

Daniel Tomic-Lindvall började med att slå Rasmus Rubensson från IFK Lund i poolen för att därefter förlora mot Tim Malmström Eslövs AI. I åttondelsfinalen stötte han på Bojan Krstic från Arlövs IK. Bojan slutade på tredje plats i tävlingen men Daniel höll spelet väl uppe i den matchen, men förlusten skrevs till 3-0.

I dag spelar P-13 och där startar bröderna Tobias och Filip Ringdahl och Charlie Koivumäki-Fridlund.

Alla resultat finns på denna sida.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest