Rebecca överraskade i Kävlinge under söndagen!

Rebecca Ulfskans blev den största positiva överraskningen i Kävlingespelen under söndagen. Hon vann DS-3 och blev tvåa i F-15.

Flickorna dominerade under söndagen i Kävlinge. i F-15 så slutade de på andra, tredje och fjärde plats. I DS-3 så slutade de på första och tredje plats. Det blev även en ändring av vad som meddelades under lördagen vad gäller spelarpoängen i DS-2. Natalie slutade tvåa där och är nu uppflyttad till klass 3. Grattis. Pojkarna hade det betydligt tyngre under söndagen.

Rebecca Ulfskans började dagen med att vinna sin pool i F-15. I semi finalen så fick hon möta klubbkompisen Felicia och hon vann med 3-1 i set. I finalen så förlorade hon mot Sofia Malmsten BTK Rekord med 3-0 i set. I DS-3 så tog hon sig enda till final och där ställdes hon mot Emma Skjöld från Kågeröds BTK och den matchen så vann hon med 3-1 i set. Hon spelade ut på ett helt annat sätt denna helgen mot vad hon gjort innan. Man fick en skymt av vad hon kan. För även om detta var bra, mycket bra. Så kan hon lite bättre. Det har hon visat på träningarna. Men en kanonhelg Rebecca, grattis.

Natalie Luu som nu kan titulera sig klass 3 spelare efter gårdagens genomgång av poängen spelade bra i dag också utan att direkt glänsa. Hon blev trea i F-15 och trea i DS-3.

Felicia Do spelade bättre idag än i går och det märktes också i resultatlistan. Hon slutade trea i F-15. I DS-3 så förlorade hon mot Emma Skjöld som hon tidigare på morgonen slagit i F-15. Men det var endå mycket bättre under dagens spel än under gårdagen.

Stefan Nguyen gick till kvartsfinal i HS-3. Han spelade bra i dag också. Trots att han förlorade mot Emil Olsson från Skurups BTK med 3-0 så gjorde han några mycket bra poäng i den matchen.

Henrik Selmquist gick till kvartsfinal i P-15. Där han förlorade överraskande klart mot Markus Nilsson från Höganäs. Knappt godkänd dag. Efter den senaste tidens stor spel så har vi höga förväntningar på honom.

Sebastian Karlsson tog sig vidare från poolspelet i P-15. Tyvärr så förlorade han i första omgången där och slutade på en nionde plats i klassen. I HS-3 så förlorade han mot Marcus Nilsson från Svanesund med 3-2 i set. Samma Markus som han slog i går. Han har verkligen inte hämtat sig från sin förkylning ännu, utan man kunde tydligt att han inte orkade spela ut.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest