Två andraplatser under lördagen i Kävlinge!

Två andra platser under lördagen i Kävlinge. Natalie i DS-2 och Henke i HS-2. Övriga gjorde bra i från sig utan att glänsa.

Henrik Selmquist gick till final i HS-2 där han fick möta pingislige spelaren Sam Oddsheden från Kävlinge. I den matchen hade han inte mycket att hämta, men vägen fram till finalen så övertygade han. Han slog bl.a. Sebastian Lundahl från KFUM Kristianstad efter att legat under med 10-7 i avgörande innan han vände och vann med 14-12. Bra gjort och 14 nya spelarpoäng. Nu behöver han endast 10 poäng till för att vara klass 1 spelare.

Natalie Luu har börjat spela bra igen. Hon kämpar och tar i under matcherna ordentligt nu och det ger resultat. I dag slog hon för första gången på länge Malin Nilsson från Skurups BTK med 11-8 i avgörande set i poolen i F-14. Hon blev trea i den klassen efter att hon förlorat en femsetare mot Emma Skjöld från Kågeröd. I damsingel 2 så slog hon Emma efter fem set och det var visar att hon är på väg tillbaka. I finalen i den klassen så förlorade hon mot Sofia Malmsten BTK Rekord med 3-2 i set. Hon närmar sig henne nu och det ser bra ut inför framtiden.

Felicia Do åkte ut i poolspelet i F-14 trots godkänt spel. I DS-2 så blev hon delad trea efter att hon förlorat med 3-0 mot Sofia Malmsten. Hon kom väl inte upp till de höjderna som hon haft på sista tiden men spelet var godkänt trots allt. Kan sägas att det inte delades ut några poäng i klassen eftersom det inte var tillräkligt med poäng där.

Rebecca Ulfskans fick endast spela en klass under dagen och det var mot Natalie i semifinalen i DS-2 där hon förlorade med 3-1 i set. Men det ser bättre ut så vi hoppas att det blir bättre under söndagen med en del vinster.

Sebastian Karlsson blev femma i både P-14 och HS-2. I P-14 så förlorade han mot Kiam Mirsafdary från Eslövs AI med 3-0 och i HS-2 så förlorade han mot Sebastian Lundal med 3-0. Han har väl inte kommit över sin förkylning ordentligt ännu, men det är bara att hoppas att han mår bättre i morgon i HS-3 och P-15.

Andy Wong gick vidare från poolen i P-14 efter att han slagit bl.a. Simon Nilsson Tomelilla AIS. I kvarts finalen i klassen så förlorade han mot Anton Andersson från Lyckeby BTK med 3-0. Men det var kul att han gick vidare från poolen i varje fall. I HS-2 så stötte han på Christoffer Kjellson från Lyckeby BTK i första omgången och efter bra spel så fick han ge sig till sist.

Jim Persson spelade riktigt bra under dagen. Han gick till åttondelsfinal i HS-4 och han spelade riktigt bra i poolspelet i HJ-17. Han hamnade i en riktig mördarpool men han höll spelat bra uppe mot de spelarna ändå. Bra Jim.

Jonas Niva hamnade också i en svår pool i HJ-17. Men han spelade också bra men det räckte inte riktigt mot de duktiga spelarna i den poolen. I HS-4 gick han också till åttondelsfinal efter bra spel i kval omgången. Även Jonas gjorde det så bra han kunde. Nästan bättre än man kunde begära av honom. Bra Jonas.

Stefa Nguyen spelade riktigt bra idag. Han tog sig till åttondelsfinal i HJ-17 där han förlorade efter fyra set till Sebstian Lundahl. Samme man som han åkte ut mot i HS-2. Men spelet var riktigt bra och vi kanske kan vänta oss bra riktigt bra spel i morgon i HJ-20 och HS-3 av honom.

Billy Wahlgren började bra och vann sin första match i HS-2 efter fem set. Sedan förlorade han kvartsfinalen mot Markus Nilsson Höganäs med 3-2 i set. Godkänt men inte mer.

Christofer Rosdahl hade det föga roliga uppgiften att möta Sam Oddsheden i HS-2. Han tog första set och sedan ledde han i andra set, innan Sam började ta i. Sedan rann det på och det var rätt så stora siffror i de två sista seten. Men bra kämpat “Stoffe”.

Alla resultaten kan du se om du klickar här.

Var inom Allerum och tittade på våra “nya “spelare. Väldigt kul att se att vår berömda sammanhållning sträcker sig ner hos dem också. Lika kul var det att se hur glada de var för att få spela i en pingistävling. Vill också poängtera att det var endast glada miner och vill också rikta ett riktigt stort tack till Henry Dang som ställde upp och hjälpte dem under hela dagen. Väldigt kul och bra Henry. Det var också väldigt kul att så många föräldrar var med och tittade. Resultaten från tävlingen kommer så fort jag fått dem.

Där fanns också en gammal bekant utanför hagarna. Han hade följt med och tittat på sina kompisar när de spelade och han kommer i fortsättningen att ställa upp och vara tränare om måndagar och onsdagar i gruppen mellan 17.00-18.30. Mannen i fråga är Johan Westerlin. Kul att du är tillbaks i klubben, Johan.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest