Alla har fixat dubbelpartner till U-SM!

Nu har alla spelarna från Åstorps BTK  som skall spela i U-SM hittat en dubbelpartner.

I F-12 så spelar Natalie Luu och Felicia Do tillsammans. I P-12 så spelar Albin Karlsson ihop med Loa Schoog från BTK Rekord. Medan Rebecca Ulfskans spelar med bästa kompisen och den finska u-landslagsflickan Sofia Erkheikki i F-15. Henrik Selmquist har fått fatt i mycket duktige David Palmberg från Lyckeby BTK. Där finns en mycket hög skrällfaktor i det paret.

En annan sak som är väldigt kul för Åstorps BTK är att det endast är tre klubbar i Sverige som har med deltagare i alla klasserna i U-SM. Det är storklubbarna Ängby SK och Spårvägens BTK från Stockholm och så lilla Åstorp…

All info om U-SM i Varberg den 15-17 april hittar ni om ni klickar här. Där kommer fortlöpande information om tävlingen.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest