Ännu en vinst för vårt F-13 lag!

Det blev 3-1 mot Ängby SK 2. Detta innebär match om tredje plats imorgon!

Vi var lite nervösa inför denna matchen då Ängby SK 2 vann över Ås IF med 3-0. Tjejerna var dock riktigt laddade och visade var skåpet skulle stå.

Natalie började med att vinna första matchen ganska enkelt mot Angela Li med 3-1. Det var sen Felicias tur och hon gjorde en riktigt bra match där hon utnyttjade sina fina loopar och vann även hon med 3-1. Dubbeln gick dock inte lika bra. Det blev en väldigt jämn 5-setare och efter att ha haft 3 match-bollar förlorade vi med 13-11 i avgörande set. Sista matchen avgjorde Natalie lätt med 3-0 i set och tjejerna är nu klara att spela om tredje-platsen mot Ängby SK 1 imorgon.

Detta är den bästa insatsen i Åstorps BTK:s historia!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest