Rapport från lag-SM i Stockholm

Vinst mot Ås IF!

Andra matchen i lag-SM är spelad och det var en spännande match som vi till slut vann med 3-2.

Första matchen gick mellan Natalie Luu och Sofie Helander. Det blev en jämn fem-setare där de vann varannat set, men Natalie vann det sista med 11-8. Riktigt bra gjort av Natalie. Även Felicia Do spelade bra och vann lätt mot Filippa Ehn, med 3-0. Dubbeln var en riktig rysare där de kunde avgjort matchen i det femte setet. Tyvärr hade de för svårt i ena uppställningen vilket gjorde att de förlorade vartannat set, så även det sista med 11-9.  Felicia fick sen möta Helander och förlorade med 3-0. Som väntat vann dock Natalie mot Ehn, med 3-0, och tjejerna tog hem segern med 3-2.

Bra jobbat!

/Angelica Edsfeldt, 2011-03-26, 16:54

Åstorp – Falkenberg 1-3

Dagen började tufft mot de duktiga tjejerna från Falkenberg. Natalie fick spela första matchen mot Madeleine Björding och vann en spännande match med 3-1 i set. Natalie har aldrig vunnit över Madeleine tidigare så detta var väldigt bra gjort av henne! Sen var det Felicias tur att möta Emelie Svensson. Felicia förlorade med 3-0 men spelade väldigt taktiskt och tog 9 och 10 bollar i alla set. Dubbeln var de också nära i två set (13-15 samt 12-14) men det räckte tyvärr inte hela vägen även om de kämpade på bra. När det nu stod 2-1 till Falkenberg var det Natalies tur att möta Emelie Svensson och hon förlorade ganska klart med 3-0, vilket gav Falkenberg vinsten med 3-1.

Tjejerna kämpade på bra och detta var enligt pappret den svåraste matchen idag. Så pelar de lika bra i kommande matcher hoppas vi på en andraplats i gruppen.

/Angelica Edsfeldt, 2011-03-26, 11:36

1 kommentar » Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest