Tretton nya klubbar har anmält sig!

Nu har ytterligare tretton klubbar anmält sig till STAG International Cup/Vårspelen 2011. Så om ni tänkt efteranmäla er får ni snabba på för nu börjar det fyllas på i klasserna.

Nu har spelare från KFUM Kristianstad, Hilleröd GI, Tomelilla AIS, Ängalags BTK, IFK Lund, Trollhättans BTK, Skurups BTK, Arlövs IK, Ljungby BTK och Kågeröds BTK anmält sig. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna. Ni kan gå in och titta här vilka som är anmälda hittills. Hör av er om någon är glömd eller hamnat i fel klass.

Prispengarna i herrar elit är för närvarande 825:- till 1:an, 2:an får 415:- och 3:orna 210:-. Så det börjar bli pengar i den klassen nu så skynda er att anmäla er om ni vill vara med. (Uppdaterat kl.16,53 2011-03-16)

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest