Vi behöver all hjälp vi kan få den 9-10 april!

Lördagen och söndagen den 9-10 april behöver Åstorps BTK all hjälp den kan få.

Vi anordnar den största tävlingen i Skåne under säsongen 2010-11. På fredag kväll 18.30 börjar vi ställa i ordning sporthallen inför tävlingarna som startar 09.00 på lördag morgon och där de första deltagarna kommer till hallen vid 07.30-tiden på lördagen. Ju fler vi blir desto snabbare blir vi klara så att vi kan gå hem och sova inför tävlingen.

Då behövs det hjälp med att döma matcher. Det skall finnas domare till var match eftersom det är en så kallad ranking 2 tävling. Det behövs också folk till kiosken. Behövs några som kan hjälpa till och servera luncher som vi säljer i en angränsande lokal. Sedan behövs det hjälp vid 18.00-tiden på söndag kväll för att ställa i ordning.

Alla medlemmar: Tänk på att det är våra tävlingar vi lever på så att vi kan åka ut och tävla och ha kul.

Så tveka nu inte att antingen ringa vår ordförande Rolf Andersson på telefonnummer 0435-25079 eller skicka ett mail till honom på ordf@astorpsbtk.se så att vi kan ro i land denna tävlingen på ett bra sätt. All hjälp är välkommen.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest