Även lördagen var bra på U-SM!

Även lördagens spel var bra för Åstorps BTK. Vi fick en kvartsfinalplats till.

Felicia Do och Natalie Luu förlorade sin kvartsfinal i dubblen i F-12 med flaggan i topp. De förlorade mot Julia Fredriksson och Anna Holmberg från Uddevalla med 3-1 i set. Julia och Anna blev tvåa i lag SM i F-13 för någon vecka sedan så det var en bra match de gjorde.

Albin Karlsson spelade bra på morgonen i P-12 slutspelet men förlorade med 4-1 mot Fredrik Fris från KFUM Stocksund. Fredrik är rankad på 27 plats på P-12 rankingen..

I slutspelet i F-12 började Felicia mot Elsa Kindgren från Torslanda IK. Hon vann med 4-3 i set efter många upphämtningar i matchen, hon låg under med 10-6 i fjärde set , men vände och vann setet med 12-10, i avgörande set låg hon under med 10-8 men vände det också och vann med 14-12. I sin nästa match vann hon väldigt klart med 4-1 i set mot femteseedade Linnea Andersson från Arboga BTK. Så nu spelar Felicia i ännu en kvartsfinal i U-SM och där möter hon sin kompis från Skurups BTK, Malin Nilsson. Vinst i den matchen så blir det minst en bronsmedalj. Felicia har en klar plusstatistik på henne i denna säsongen. Så visst har hon chansen.

Natalie vann mot Ida Ygge från Torslanda IK med 4-2 i set, för att sedan förlora mot Filippa Bergand från Åsa IF med 4-1 i set. Hon kom inte inte upp i normal standard denna helgen, men hon är med och slåss där uppe ändå.

Rebecca Ulfskans hade lite otur i lottningen i slutspelet och fick möta förstaseedade Maria Engelsson från Ängby SK. Men trots att hon gjorde sin livs match förlorade hon med 4-1 i set.

I P-15 B-slutspel gick Henrik Selmquist ända fram till semifinal där han förlorade mot Elias Ranefur Ängby Sk med 3-1 i set.

Sedan får vi gratulera Kågeröds BTK till en bronsmedalj i F-12’s dubbelklass genom Hanna Andrén och Wilma Hedin.

Följ Felicias match i morgon på denna sidan. Där skall också vara webbsändning från tävlingen och då får ni gå in och titta här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest