Felicia femma i U-SM!

Under söndagen spelades kvartsfinalerna och framåt i U-SM.

Vi från Åstorp hade med Felicia Do på söndagsförmiddagen. Hon mötte Malin Nilsson från Skurups BTK i kvartsfinalen. Hon förlorade med 4-2 i set efter att i stort sett dominerat i alla seten i början för att tappa mot slutet. 5-11, 9-11, 12-10, 8-10, 12-10 och 11-8.

I andra set avgjordes mycket. Då ledde Felicia med 8-3 men tappade till en förlust i setet med 11-9. Vinst där och det kunde slutat anorlunda. Men hon får vara nöjd med sitt U-SM två femteplatser är mycket bra.

Åstorps BTK skall vara mycket nöjda med sitt U-SM i Varberg 2011. Det blev två femteplatser, en niondeplats och två spekare som gick in i huvudturneringen och en semifinalplats i B-slutspelet i P-15, som nog är en av de bästa årskullarna i Svensk bordtennis på många år. Det tycker i varje fall jag är väldigt bra gjort av vår lilla klubb i Åstorp som verkligen börjar ta för sig mer och mer i pingissverige.

Samtliga resultat hittar du här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest