Möte om säsongens upplägg!

I morgon onsdag har vi ett möte i klubblokalen om hur vi skall gå vidare med vår satsning år 2011-12.

Följande spelare skall infinna sig i klubblokalen kl 18.00:

Billy Wahlgren, Christofer Rosdahl, Sebastian Karlsson, Albin Karlsson, Rebecca Ulfskans, Natalie Luu, Felicia Do, Andy Wong, Stefan Nguyen, Henrik Selmquist, Jim Persson, Jonas Niva, Alexander Albæk, Tim Gustavsson, Fredrik Albæk, Marcus Engvall, Elias Adamsen, William Kaplan, Samir Mammadov, Amadeus Hellgren, Maxemilian Stråth, Malin Eriksen, Johannes Collin, Alexander Johansson, Dennis Mårtensson, Johan Westerlin, Marcus Boggio-Lindström, Rasmus Braun, Filip Ringdahl och Daniel Tomic-Lindvall. – Har jag missat någon så kom ni också!

Viktigt att klubben får veta er inställning till en fortsatt satsning. Vid förhinder maila kansli@astorpsbtk.se och meddela er inställning till träning. Exempelvis hur många dagar i veckan ni vill träna, hur mycket ni vill tävla osv.

Det vi bestämmer på mötet kommer att bli ett riktmärke för hur vi kommer att sätta ihop träningsgrupperna till hösten.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest