Resultaten i Söderåsalliansens GP finaler!

Vi vann tre klasser och fick en del andra bra placeringar i Söderåsalliansens GP finaler i Allerum under lördagen.

I HJ-20 vann Stefan Nguyen före Alexander Johansson. Kanske inte så oväntat att Stefan skulle vinna men kanske lite mer oväntat att Alexander skulle bli tvåa. Kul att det också börjar gå bra för Alex efter några års uppehåll.

I P-15 var det klubbmästerskap, skulle man kunna säga. Alexander Albæk vann klassen i stor stil. Alexander har skrivit på för Åstorp och är klar för klubben om en vecka. Han slog kanske lite överraskande Andy Wong med 3-1 i set. Trea blev Jonas Niva som slog Jim Persson med 3-2 i set. Femma blev Samir Mammadov som slog Dennis Mårtensson med 3-1 i set. De båda killarna är också på gång.

I P-13 blev Daniel Tomic-Lindvall fyra efter att han förlorat matchen om tredje platsen med 11-9 i avgörande set. Johannes Collin slutade på en femte plats vilket är mycket bra gjort av honom.

I P-11 vann William Kaplan hela klassen vilket är väldigt bra gjort. William blir bara bättre och bättre och han börjar behärska sitt “nabb” på ett bättre sätt också. Kul.

I P-9 förlorade Fredrik Albæk mot Albin Persson Kågeröds BTK med 3-1 i set. De båda tillhör de allra bästa i klassen i Skåne. I den klassen slutade Marcus Engvall på en sjätte plats. Det är också en kille som kan blanda sig bland de bättre i Skåne efter någon månads träning till. Han började inte träna förrän i höstas så han har lite att ta in på de andra men de gör han snart om han fortätter träna.

I F-11 slutade Malin Eriksen på en andra plats efter att hon förlorat mot Johanna Tyrberg från Allerum. Men där har klubben en tös som bara blir bättre och bättre. Vilket är väldigt kul.

För de andra som inte blev uppräknade här så spelade de enligt rapporterna bra men hade inte lyckan att ta sig vidare från kvalspelen.

Nytt: Bilderna i lite storlek finns att se här, tack till Kurt Albæk

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest