Träningen framöver!

Vi tränar som vanligt hela denna veckan. Sista träningen denna säsongen gör vi den 20:e maj. Sedan är det uppehåll för Elitgruppen och fortsättningsgruppen till den 11:e juli, då vi kör i gång med sommarträningen.

Pingisskolan startar inte förrän den 30:e augusti.

I höst kommer vi att dela in spelarna i nya grupper så att alla skall träna med så jämnbördiga spelare som möjligt. OBS! Det är tränarna som bestämmer i vilken grupp du hamnar.

Glöm ej att anmäla er till vårt träningsläger den 24-30 juli. Det har redan börjat strömma in spelare från andra klubbar så det gäller att anmäla sig i tid. Anmäl till Stefan eller maila kansliet om du vill vara med senast den förste juli. Men om du vill vara säker på att få plats så anmäl dig så fort som möjligt. Klicka här så ser du inbjudan till lägret.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest