U-SM i helgen!

Lite info om U-SM i helgen i Varberg. Om ni vill följa tävlingen och se vilka som är med klicka här. Resultaten kommer att publiceras löpande på denna sidan.

På fredagmorgonen kl 09.00 startar Albin Karlsson sitt poolspel i P-12. Han följs av Henrik Selmquist kl 11.30 och Rebecca Ulfskans startar sitt poolspel 14.00.

Våra F-12 tjejer börjar inte spela förrän 10.10 på lördagsmorgonen. De slipper att spela poolspel eftersom de är seedade. Natalie Luu är seedad som nummer 7 och Felicia Do som nummer 12. De går direkt in i slutspelet och är redan bland de 32 bästa.

Dubbelspelet inleds på fredagskvällen och troligen blir Natalie och Felicia seedade i den klassen också, men det är inte riktigt klart ännu. Men F-12 klassens dubbelspel startar 19.15 på fredagskvällen. 16.45 börjar P-12 dubblen och då spelar Albin ihop med sin kompis Loa Schoug från BTK Rekord. P-15 dubblen startar också 16.45. Där spelar Henrik ihop med sin kompis från Lyckeby BTK, David Palmberg. Slutligen spelar Rebecca ihop med sin bästa kompis, Sofia Erkheikki från BTK Rekord och den klassen startar 19.45 på fredagskvällen.

Lycka till nu allihop i Varberg!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest