10 Åstorpare med i Skånes UGP-final!

Hela 10 spelare kom med till UGP-slutspelet i Kävlinge i helgen. Trots att varken Albin, Sebban och Henke kan vara med där.

I P-11 kom vår stortalang, 9-årige Fredrik Albaek med som sisteman. I den klassen får vår träningskompis från BTK Rekord Loa Schoug bära favoritstämplen.

I P-12 kom William Kaplan med som sisteman. Han får möta många bra spelare som Konrad Åmark KFUM Kristianstad, Alexander Becker BTK Rekord och Timmie Wallin BTK Rekord

I P-14 så spelar Andy Wong och Samir Mammadov. Där hoppas vi på att Andy kan vara bland de fyra bäste i klassen och som sky hög favorit får vi hålla Emil Olsson från Skurups BTK.

I P-15 så är det nog tävlingens bästa klass där den Svenske mästaren i P-15 dubblen Ulrik Johannesson BTK Rekord får gå en dust med de båda Eslövarna Filip Wirström och Martin Eriksson. Isaac Nyheim Skurups BTK vill nog också blanda sig i slutstriden. Här kom tre Åstorpare med: Alexander Albaek, Jim Persson och Jonas Niva. De tre är de tre siste in i klassen.

I F-11 har vi ingen deltagare med. Favorit där är Sofie Andersson från IFK Lund.

I F-12 hoppas vi på en dubbel för Natalie Luu och Felicia Do. Men de ställs mot My Ylinen Skurups BTK, Wilma Hedin Kågeröds BTK, Sandra Skarping Kvarnby AK och Frida Sterner Tomelilla AIS. Alla fyra kan skrälla.

F-14 inställd på grund av för få deltagare.

F-15 har det blivit fyra deltagare och där spelar vår Rebecca Ulfskans och hon kan skrälla och ta hem titlen. Hon har närmat sig Sofia Malmsten från BTK Rekord så vi hoppas på att det är dags att hon slår henne nu. Men både Victoria Eberhardt Bjärnums BTK och Selma Beganovic Malmö IF kan skrälla.

Trots att det varit trögt för Skånes BTF att få ihop klasserna så är det nog i slut ändan ett av de bättre startfälten på länge i finalerna.

Lycka till nu alla Åstorpare på lördag. Alla skall vara i Korsbackahallen i Kävlinge kl 08.30 på lördag morgon.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest