Inga sammandrag för A-laget!

Som enda serie i hela Sverige så kommer inte A-lagets serie, division 3 SSSÖ att spela sammandrag.

Det kommer att spelas matcher den 17-18/9, 29-30/10, 3-4/12, 14-15/1, 4-5/2, 18-19/2 och sista omgången spelas den 10-11/3.

Som ni ser är det endast sju helger som det skall spelas matcher på nästa säsong och då kommer vi att få spela två matcher var helg i stället. Det blev så här för att majoriteten av lagen i serien inte ville spela sammandrag.

Detta bestämdes på årets årsmöte i Svenska BTF att det skulle spelas under sju helger i stället för som andra år under fjorton veckor. Det på grund av att det skall kunna arrangeras träningsläger m.m. utan att det kolliderar med serie matcherna.

Därmed så kommer vi inte att spela våra hemma matcher i sporthallen som var tänkt om vi skulle kört sammandrag utan nu så kommer matcherna att spelas i Haganässkolans gymnastik lokal. Återkommer när spelprogrammet är klart.

I serien ingår följande lag: Allerums GIF, Arkelstorps BTK, BT Syd BTK, Kristianstads PK, Kullens BTK (Höganäs BTK), Verums GoIF, Våxtorps BoIS och Åstorps BTK.

I Damserien division 2 södra är det klart att det endast blir sju lag. De är BTK Frej B, Carlshamns BTK B, Halmstads BTK, IFK Lund, Lyckeby PK, Råå BTK B också Åstorps BTK. Första sammandraget kommer att vara i Åstorp den 17-18/9. Återkommer även här när spelprogrammet är klart.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest