KM 2011!

Årets Klubbmästerskap fick läggas sent på säsongen på grund av att vi haft tävlingar i stort sett varje helg som varit någon form av final. Som U-SM, J-SM, Yasakas UGP och Skånes UGP finaler m.m.

Klubben har aldrig haft representation i alla dessa klasser förut utan bara någon “strö”-medverkan här och där. Detta är väldigt kul, men det är också väldigt kul att vi har börjat fylla på bakom denna generationen på ett bra sätt.

Den bästa matchen i mitt tycke i KM var semifinalen i P 11 mellan de båda 01:orna Fredrik Albaek och Marcus Engvall. De gick på bollen som om de vore några år äldre än de är. Vi har fler i den åldern som också kan komma att bli bra så småningom. Bara att hoppas att de kommer att fortsätta träna och ligga i som de gör nu så kan detta bli riktigt bra.

Mer från KM’et är att vi i klubben tycker det var väldigt kul att så många föräldrar och styrelsemedlemmar och alla andra som är involverade i klubben kunde komma när vi grillade och hade prisutdelning. Om jag räknade rätt så var där under dagen ett 80-tal olika personer på klubbmästerskapet. Med vår hedersordförande Lasse i spetsen.

De speciella priserna som delades ut till spelare blev följande:

Årets kompis (som har röstasts fram av spelarna själva): Sebastian Karlsson
Årets stjärnskott: William Kaplan
Årets nykomling: Samir Mammadov

Alla resultaten finns här.
Alla 83 bilderna ser ni här!

5 kommentarer » Skriv en kommentar

 1. Jag ville inte vara med och sänka självförtroendet på spelarna. Så jag tog hand om tävlingen i stället. 

 2. Blev Rolf skadad eller diskad? Han har ju inte tagit hem herrsingel, eller är det fel i resultatlistorna?    

  //Kent

 3. Stefan! Var är dina resultat i ert KM?
  Magnus Korsbacka.

 4.  tack för för ett fräck klubbmästerskap synd bara att man inte vann allt 😉 Men jag tror jag ändå jag måste ha blivit årets km dubbelpelare hihi

  trevlig helg alla

  Mvh Per

Pin It on Pinterest