Malibron-Cup & sommarinfo!

På lördag spelar vi säsongens sista tävling och det gör vi i Markaryds tävling, Malibro-Cup.

Hela 18 spelare kommer till start på lördag i Markaryd från Åstorps BTK. Vi samlas allihop kl. 07.15 på parkeringen vid träningslokalerna på Haganässkolan. Ni kan gå in och titta här vilka som är anmälda till tävlingen.

Deltagarlistan kan du se här.

Efter denna tävlingen så gör vi ett uppehåll i träningen för alla utom Natalie och Felicia som åker till Varberg den 1-5 juni på ett riksläger för flickor som är födda mellan 1997 och 2000.

Vi drar igång sommarträningen den 11 juli. Passen blir 1,5 timme pingis och sedan efter det så har vi fys i 1,5 timme.

Sedan har vi vårt läger i sporthallen ihop med Brønshøj den 24-30 juli. Vi har klart med tränare på lägret och det blir Benny Nilsson KFUM Kristianstad, Philip Lövgren Malmö IF, Jimmy Karlsson Malmö IF, Morten Olsen Brønshøj Bordtennis och Christian Kokbok Brønshøj Bordtennis. Vilken dag Peter Karlsson kommer är inte klart ännu, men han kommer. Glöm ej att anmäla er till lägret.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest