Natalie blev femma i F-14 dubblen!

J-SMNatalie Luu och Nathalie Siswanto från Tabergs SK slutade femma i J-SM.

Tyvärr blev det förlust mot Agnes Kiirikki från Kristinehamns BTF och Julia Fredriksson från Vaggeryds BTK med 3-0. Trots att spelet var bra så förlorade i tre raka set med 13-11, 11-6, 11-7. Men att bli femma i F-14 när man egentligen tillhör F-12 är riktigt bra.

I singeln förlorade Natalie med 4-0 mot samma Agnes. Siffrorna blev 11-5, 11-5, 11-9, 11-9. I de två sista seten hade hon ledningen ända fram till slutbollarna. Hon gör en riktigt bra match, trots att hon förlorade.

Förlusterna är kanske inte så märkliga om man ser på att Agnes var seedad femma i singel och Agnes och Julia var seedade trea i dubbel. Agnes kom till kvartfinal i singel och hon har även gått till final i dubblen ihop med Julia.

Henrik Selmquist spelade i B-slutspelet och spelet var bra trots att han förlorade mot Robin Svensson från Södra Vi med 4-1. Siffrorna var 11-6, 7-11, 9-11, 5-11.

Summering av J-SM från Åstorps sida är att Natalie Luu spelade bra och det gick bättre än väntat för henne. En femteplats i dubbel och en sjuttonde plats i singel är mer än godkänt. Henriks spel var bra men det räckte inte riktigt till. Men vi får inte glömma att bägge är två år yngre än de flesta i tävlingen.

Alla resultat från tävlingen finns här. Vill ni se livesändning från tävlingen kan ni gå in här.

Nytt: Bilder finns här!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest