Natalie spelar kvartsfinal i dubbel i J-SM!

Natalie Luu storspelar under J-SM i Karlstad i F-14. Henrik “Smulan” Selmquist har spelat bra men gick inte vidare i singel.

Natalie Luu började dagen med att spela singel i poolspelet i F-14. I första matchen fick hon inte till det ordentligt utan förlorade mot Märta Brunnberg från Linköpings PK. I andra matchen tog hon fram storspelet ordentligt och slog Rebecca Cameras från Särö BTK med 3-1. Sedan slog hon ganska enkelt Alexandra Rööse från Arvika BTK med 3-1. Därmed spelar hon sextondelsfinal i morgon klockan 10.45 mot Agnes Kiirikki från Kristinehamns BTF. Upprepar hon spelet hon hade mot Rebecca Cameras har hon chansen att gå vidare.

I dubbel så fick hon spela ihop med Natalie Siswanto från Tabergs SK. Lite tur i lottningen hade de. De stod över första omgången för att sedan få möta Canderyd/Timmerman från BTK Safir. De spelade väldigt bra och vann ganska lätt med 3-1. Det bådar gott inför kvartsfinalen i morgon 14.55. Då får de möta Agnes Kiirikki/Julia Fredriksson Kristinehamns BTF. Upprepar de sitt spel från fredags kvällen har de stora chanser att gå till semifinal.

Henrik Selmquist började också trögt. Han förlorade mot Emil Jangvik från Askims BTK med 3-0. I andra matchen spelade han lugnt och fint och spelade ut  Pontus Ovansliljans BTK och vann med 3-1. I sista matchen i poolen spelade han bra men fick ge sig mot Henrik Johansson BTK Frej med 3-1.

I dubbeln spelade han ihop med Patrik Nyberg från Åsa IF. De spelade riktigt bra och vann första matchen mot Eriksson från Lekstorps IF och Feize från Ruddalens BTK med 3-1. Sedan storspelade de mot Arvidsson/Hedström BTK Frej men tyvärr förlorade de efter fem set.

I morgon skall Henrik spela i B-slutspelet och i sin första match får han möta Robin Svensson från Södra Vi kl 15.25.

Kan ju lugnt säga att det gått bättre för båda än vad vi kunnat vänta av dem. Natalie har t.o.m medaljchans i dubblen. Vem hade kunnat tro det? Henkes spel har varit bättre än på länge. Riktigt kul.

Följ dem i morgon på denna sida som uppdateras så fort som resultaten kommer in.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest