Natalie vann F-12 i Skånes UGP!

Vi hade en del framgångar i Kävlinge idag i Skånes UGP finaler.

F-12: Natalie Luu vann klassen trots att hon förlorade mot Sandra Skarping från Kvarnby AK. Hoppas att hon närmar sig formen till nästa helgs J-SM. Felicia Do är inne i en djup formsvacka och det är ju bra att den kommer nu när hon inte har fler tävlingar att spela denna säsongen. Felicia slutade på femte plats.

F-15: Rebecca Ulfskans blev tvåa i klassen. Hon pressade Sofia Malmsten till fyra set och hon närmar sig där. Skall bli spännande och se om hon går framåt lika mycket nästa säsong.

P-11: Fredrik Albæk slutade på elfte plats i klassen. Det är bra för att endast vara nio år. Han har alltså två chanser kvar att nå högre placeringar.

P-12: William Kaplan slutade sist i denna nio man starka klass. Det var nog tävlingens tuffaste klass så det är godkänt ändå.

P-14: Andy Wong slutade på en niondeplats vilket kanske var en lite missräkning. Men det är bara att komma igen. Samir Mammadov blev elva och näst sist, men det var bra att inte bli sist. Samir har inte spelat så länge, han började i höstas, så då tycker jag detta är riktigt bra.

P-15: Här slutade Alexander Albæk på en överraskande bra femteplats, vilket är mycket bra i den klassen. Jim Persson och Jonas Niva slutade på en sjunde respektive åttonde plats vilket också är bra. Det var tio deltagare i klassen.

Alla resultat hittar du här (pdf).
Nytt: Fler bilder finns här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest