Träningsmatch mot Strövelstorps BTK i kväll!

I kväll (torsdag 26/5) möts Strövelstorps BTK och Åstorps BTK’s U-lag i en träningsmatch.

Strövelstorps BTK ställer upp med Tord Andersson (Mr.Strövelstorp), Bosse Svensson, Kurt Albaek också lånar de Fredrik Albæk. Åstorps BTK’s U-lag ställer följande manskap på benen. Jim Persson, Jonas Niva, Samir Mammadov och Alexander Albæk. Detta kan mycket väl bli nästa säsongs U-lag. Men vi har fler som gärna vill vara med i det laget som exempelvis dagens domare Dennis Mårtensson och Alexander Johansson.

Matchen startar kl 19.00 i Haganässkolans gymnastiksal. Kom gärna och titta på denna säsongens sista lagmatch.

Som det ser ut nu så kommer vi att kunna ställa upp med ett A-lag, ett B-lag, ett U-lag också vårt Classic lag i serier nästa säsong. Det blir också ett Damlag som kommer att spela i serie sammanhang.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest