Första veckans träning!

Det har varit 19 av er som varit och tränat första veckan.

Vi har nu tränat fyra dagar denna första träningsvecka och 19 ÅBTK’are har tränat. Men det är bara fem som tränat alla fyra gångerna.

Nu hoppas vi att fler kommer och tränar nästa vecka, för det är på sommaren man lägger grunden för hela säsongens spel. Man kan vila ordentligt mellan passen utan att man behöver tänka på att gå till skolan nästa dag. Så all ni andra som inte börjat träna ännu: Kom nu till Sporthallen nästa vecka.

Sedan hoppas vi att fler fyller närvarolistan nästa vecka med att träna alla fyra dagarna. Vi kör som denna vecka fyra dagar och det med tretimmars-pass. Måndagar och onsdagar börjar vi kl 17.00 och tisdagar och torsdagar börjar vi kl 18.00.

Kom igen nu alla Åstorpare!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest