“Landskamp” i kväll i sporthallen!

I kväll klockan 17.30 har vi bjudit in tränare och föräldrar till att äta en bit och även snacka om lägret och pingis i allmänhet.

Klockan 19.00 spelas en landskamp i pingis mellan deltagare från de danska klubbarna mot de svenska spelarna på lägret. Det är tränarna från respektive land som tagit ut spelarna. Vi publicerar resultaten här allt eftersom.

Programmet för matcherna är följande:

  • Loa Schoug, Sverige – Sebastian Borel, Danmark – 1-3
  • Tim Cornelius, Sverige – Andreas Hjortskov, Danmark – 3-0
  • Albin Karlsson, Sverige – Malte Lund-Andersen, Danmark – 1-3

Det kommer att bli bra matcher av hög kvalitet i kväll. I det danska laget rankas Malte som 2:a i P-12, om man översätter deras klasser till svenska. Andreas Hjortskov är solklar 1:a i P-10 och en av de absolut största talangerna. Sebastian Borel har vunnit några B-tävlingar och det får anses bra.

För Sverige ställer Albin Karlsson, Åstorps BTK upp och han är nummer 31 i P-13. Troligtvis kommer han att bli högre på rankingen i år eftersom han nu också börjat träna. Tim Cornelius, Mölndals BTK är 9:a i P-11 om man räknar Sverigepoängen för 11-åringarna. Loa Schoug från BTK Rekord hittar vi på plats nummer 28 i P-12.

Välkomna till sporthallen i kväll och titta på mycket bra ungdomspingis!

Uppdaterat: Bilder finns härEn video från Loa’s match finns här.
Tog du också bilder? Vill du att de ska ses av fler, maila dem till oss!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest