Rebecca vann DS-3 i Skurup!

Sparbanksloopen fortsatte under söndagen med ännu fler bra placeringar för våra spelare. Rebecca Ulfskans vann DS-3. Men även killarna som var med i Skurup spelade bra.

DS-3: Rebecca Ulfskans vann före Sofie Nilsson från Lyckeby. Rebecca som förlorade två gånger mot Sofie igår fick idag revansch. Spelet var det absolut bästa jag sett henne göra. Hon har gjort enstaka bra matcher förut, men nu spelade hon på topp i stort sett hela tiden. Kul och bra!

P-12: Här spelade Frederik Albæk och som han spelade! Han höjde sig ett snäpp sedan i går och gick idag till kvartsfinal. Det innebär att han tog sina första “Sverige-poäng” nu och det blev till och med två av dem. Bra Frederik. Riktigt bra!

P-13: Albin Karlsson blev femma efter förlust i kvartsfinalen mot Melker Nilsson Sjöbo BTK med 3-0. Han är förlåten för att det inte gick bättre, Abbe spelade i hela 6 klasser under helgen och sammanlagt 25 matcher. Han var helt enkelt för trött för att ge Melker en riktig match.

P-14: Albin Karlsson slutade på en nionde plats, vilket får anses vara godkänt efter helgens program.

P-15: Sebastian Karlsson blev trea efter förlust mot Albin Jeppsson från IFK Lund med 3-2. Spelet var bra ända fram till semifinalen där Sebbe gick ner sig lite men det var ändå en bra match. Abbe slutade på femte plats vilket är bra gjort. Samir Mammadov spelade bra, men åkte tyvärr ut på bollräkning i poolspelet.

HS-3: Sebastian Karlsson slutade på tredje plats. I kvartsfinalen slog han klubbkompisen Billy Wahlgren med 3-1 i set. Klubbens största utropstecken i helgen. Alexander Albaek slutade på en fin femte plats. Bra Alex.

Alla resultat från tävlingen kommer att läggas upp på denna sida.
Nytt: Kurt Albæks bilder finns att se här.
Nytt: Läs även inslaget på HD.se

Det ska bli kul att se nästa helg när vi skall spela en ranking-1 tävling i Malmö. Hur ligger vi till mot de lite bättre spelarna i landet? Speciellt kul blir det att se hur de tre som inte var med i Skurup har tagit emot sommarträningen: Henrik Selmquist, Felicia Do och Natalie Luu.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest