Träningen framöver!

Nu börjar tävlingarna nästa helg. Så nu är det dags att bruka allvar med träningen!

Eftersom vi nu är många som spelar pingis i klubben så måste vi börja dela in spelarna i olika grupper. Det för att kvaliteten skall vara så bra som möjligt på träningen och för att tränarna skall kunna följa upp spelarna så bra som möjligt. Hopplöst för tränarna att göra något ordentligt om man bara är där lite sporadiskt på träningen.

Vi tränare kommer att ha några kriterier att gå efter när vi delar in i grupperna och det är i prioriteringsordning:

  1. Att man kan hänga med på träningen och att man har ett intresse för pingisen.
  2. Att man tränar minst två gånger i veckan.
  3. Att man åker på tävlingar regelbundet och ställer upp på matcherna när lagledaren kallar.
  4. Att man lyssnar på tränaren och tar träning och matcher på allvar.
  5. Om man inte kan träna en dag så skall man höra av sig till kansliet eller ansvarig tränare. Allt för att planeringen av träningen skall bli så bra som möjligt.

Dessa fem punkter kommer vi att gå efter när vi delar in i grupperna. Vi måste göra så nu för vi kan inte träna allihop på samma tid och i samma grupp. Vi kommer att börja titta på detta i nästa vecka för att sedan placera in er i grupper till vecka 34. Då ska grupperna vara klara. Det kan även bli frågan om upp- och nerflyttningar under säsongen också men grupperna som kommer fram först kommer att ligga till grund för hela säsongen.

Ni som inte kan ställa upp dessa punkter kommer att beredas plats i en annan grupp. Så träning kommer ni att erbjudas ändå men på ett annat sätt.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest