Träningen från och med vecka 34!

Vi får dela in träningen i olika grupper från och med vecka 34 (måndagen den 22 augusti).

Som vi rapporterat om innan så har vi blivt många i klubben nu. Så här kommer träningsgrupperna framöver att se ut. Inget är definitivt utan om vi har någon som visar framfötterna i fortsättningsgruppen kan han/hon bli uppflyttad i elitgruppen. Samtidigt kan man bli ner flyttad från elitgruppen till fortsättningsgruppen om man inte tränar så mycket eller inte visar intresse för träningen. Allt för att spelarna skall hamna i den gruppen som de kommer att ha flest likasinnade i.


Elitgruppen: Tränar måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan 18.30–20.30. Tisdagar tränar vi fram till vecka 43 när skåneserierna börjar. Sedan är det måndagar, onsdagar och torsdagar. OBS! Ni som tränar i denna gruppen skall höra av sig till kansliet om ni inte kommer till träningen.

 • Sebastian Karlsson
 • Billy Wahlgren
 • Albin Karlsson
 • Stefan Ngyuen
 • Rebecca Ulfskans
 • Natalie Luu
 • Felicia Do
 • Alexander Albæk
 • Frederik Albæk
 • Christofer Rosdahl
 • Loa Schoug
 • Marcus Engvall
 • Amadeus Hellgren
 • Andy Wong
 • Samir Mammadov
 • Dennis Mårtensson
 • Alexander Johansson
 • Johan Westerlin
 • Jonas Niva
 • Jim Persson
 • Malin Eriksen
 • Robin Helgesson
 • Tim Gustavsson
 • Rasmus Lindell

Fortsättningsgruppen: Tränar måndagar och onsdagar mellan kl 17.00–18.30 med början vecka 34, dvs måndagen den 22 augusti. Följande spelare är med i den gruppen:

 • David Vitas
 • Marcus Gidekull
 • David Tomic-Lindvall
 • Rasmus Braun
 • Tobias Ringdahl
 • Emelie Luu
 • André Braun
 • Kenny Tran
 • Muhamad Saeed
 • Maximilian Stråth
 • Adis Blecic
 • Filip Ringdahl
 • Johannes Collin
 • Hannes Bodelsson

Är där någon som spelat innan så får ni komma in i denna gruppen så länge tills vi ser att ni kommit upp i en standard som gör att ni klarar av träningen i elitgruppen. Bara hör av er så fixar vi det.

Tränare för grupperna detta året är följande: Stefan Karlsson, Per Phung, Marcus Gidekull, Dennis Mårtensson, Alexander Johansson, Pontus Johansson, Johan Westerlin och Samir Mammadov. De kommer att hjälpas åt i de olika grupperna så att det kommer att bli bra kvalitet på träningarna.

Pingisskolan börjar tisdagen den 6 september kl 17.00–18.30. Sedan så kör de på tisdagar och torsdagar.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest