A-laget vann säkert mot Verums GoIF!

Det blev en stabil 8-2-seger mot Verums GoIF. Det blev inte den jämna matchen som vi tänkt oss utan det gick ganska smärtfritt.

Trots att Billy förlorade mot Mikael Nilsson med 3-0 i den andra matchen så blev laget aldrig oroligt. Albin gick sedan in och slog den rutinerade Conny Nilsson med 3-1 efter ett mycket övertygande spel. Mycket avgjordes nog där. Här kommer en rapport om de enskilda spelarna:

Henrik Selmquist vann sina båda matcher och har 5-0 i kvot efter de första två omgångarna. Det är väl det ända han är nöjd med denna helgen, att han är obesegrad. Han kan spela mycket bättre det vet vi men det är starkt att vinna när det inte fungerar helt och hållet. Trots vinsterna känns det som om det bara kan bli bättre och det är menat som något positivt.

Sebastian Karlsson spelade mycket bättre i dag och han slog Kim Johansson med 3-1 efter en trög inleddning, för att sedan oväntat lätt slå Mikael Nilsson med 3-1. Bra Sebban.

Billy Wahlgren spelade inte som vi är vana vid att se honom denna helgen. Han fick stryk av Mikael Nilsson med 3-0 i sin första match efter ganska håglöst spel. Men han kom igen och vann lätt mot Kim Johansson.

Albin Karlsson har 2-2 i matcher efter helgens spel i division 3. För att endast vara 13 år och debutant i sådan här sammanhang så är detta väldigt bra. Han slog som jag nämnt innan Conny Nilsson med 3-1 men sedan bjöd han Christos Tokatlidis på hårt motstånd men tyvärr för Albin blev det förlust med 3-1. Men en klart godkänd debuthelg för honom.

Sedan hände det något sensationellt för att vara Åstorps BTK: Båda dubblarna vanns! Henrik och Billy slog lätt Conny och Mikael med 3-0 och sedan vann Albin och Sebastian mot Kim och Christos med 3-1. Kanske vi hittat dubbelparen nu. Men vi kanske inte skall dra för stora förhoppningar på båda dessa segrar. Jag skulle tro att de två lagen vi mött kommer att göra upp om de två sista platserna i serien. Nästa omgång får laget upp till bevis när de skall möta obesgrade Kristianstads PK och storfavoriterna Allerums GoIF.

Fullständigt resultat ser du här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest