Ny ungdomsranking!

En ny ranking har kommit med ännu fler Åstorpare på rankingen!

Sebastian Karlsson har gjort ett jätteryck. Från att han legat på ungefär 95:e plats på Sverigelistan i sin ålder har han avancerat till en fin 35:e plats. Han innehar en reservplats till region topp-12 i Lessebo i P-15 klassen eftersom han ligger på en fjortonde plats i regionen.

Vår jättetalang Frederik Albæk som endast är 10 år gammal intar en fin 66:e plats på Sverige rankingen i P-12. 80 spelare går till SM i den klassen så han ligger långt framme. Han intar också en nionde plats i Skåne i P-12. Bra jobbat.

Sedan tar Albin Karlsson sig närmare SM i P-14 där ligger han på en 93:e plats och där de 80 översta går till SM. Han är däremot klar för region topp-12 eftersom han ligger på en sjunde plats i P-13.

Natalie och Felicia är också klara för region topp 12 i F-13.

Henrik Selmquist innehar en fin femte plats i Skåne i HJ-17 och han ligger också på en reservplats till region topp-12 i den klassen.

Rebecca Ulfskans går också framåt och är nära en plats till J-SM i DJ-17. Hon ligger där på en 57:de plats och 48 första går till SM. Men eftersom de som är kvalificerade till F-14 inte får spela i DJ-17 så hon är mycket nära en plats där.

Nämnas kan väl också att Ivan Ou ligger tvåa i Skåne, men eftersom han är dansk så får inte han spela i topp 12.

Rankingen för Åstorparna finns här och hela Sverige rankingen finns här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest